logo

porady-triki
Co sprawia, że niewielkie ości w rybie nie stanowią problemu podczas jedzenia?

Co sprawia, że niewielkie ości w rybie nie stanowią problemu podczas jedzenia?
Obróbka termiczna - smażenie, pieczenie sprawia, że małe ości ulegają degradacji.
Popularne pytania
Czy pożary mogą służyć drzewom?
Czy w Bałtyku są rekiny?
Jak brzmi najstarsze zdanie zapisane w języku polskim?
Który organ człowieka nazywany jest drugim mózgiem?
Kto stworzył Konstytucję RP w 1997 roku?
Z jakim państwem Wielka Brytania prowadziła najkrótszą wojnę w historii?
Dlaczego ludzie łysieją?
Kto wspierał Wietnam w wojnie z USA?
Czy prawdą jest, że homary nie umierają ze starości?
Na jakiej wysokości znajduje się najwyżej położone miasto?
Czy mycie twarzy zwykłym mydłem powoduje wysuszanie skóry?
Czy hipopotamy pocą się na czerwono?
W których krajach świata otyłość uchodzi za ideał kobiecej urody?
Jak długo myć zęby?