logo

porady-triki
Czy jakość pieczywa można też ocenić po tym, jak się starzeje?

Czy jakość pieczywa można też ocenić po tym, jak się starzeje?
Tak, dobry chleb żytni stopniowo twardnieje (po ok. tygodniu jest już bardzo twardy), chleb z mąki pszennej czerstwieje szybciej od żytniego, natomiast dowolny chleb z dużą zawartością chemii ... pleśnieje.
Popularne pytania
Jak jest po węgiersku "but"?
Jak długo świętowali Rosjanie w Moskwie po wygraniu II wojny światowej?
Jaki wpływ na organizm kobiety ma testosteron?
Które polskie święto religijne ma swój chiński odpowiednik?
Co naukowcy nazywają "ekstazą ciemności"?
Dlaczego nie powinno się ładować telefonu w nocy?
Który z polskich prezydentów należał do zbrodniczej organizacji?
Czy agresja w filmach wywołuje podobne zachowania w realu?
Czy telewizja wpływa na płodność?
Czy pszczoła umiera po użądleniu?
Jak często statystyczny mężczyzna płacze?
Jak przyrządzić ulubiony drink Jamesa Bonda?
Jakimi hasłami Niemcy tłumaczyli swoje klęski na froncie?
W jakim miesiącu Ziemia znajduje się najbliżej Słońca?