logo
różności

Dlaczego produkty spożywcze rzadko mają kolor niebieski?

Dlaczego produkty spożywcze rzadko mają kolor niebieski?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

powodują u człowieka odruch wymiotny
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Jak pokazują badania produkty spożywcze koloru niebieskiego powodują u człowieka odruch wymiotny, może dlatego, że kolor ten niezwykle rzadko ...
Aby otrzymać dostęp do rozbudowanych odpowiedzi wystarczy kupić dowolną naszą książkę. Każdy zakup książki to pomoc. Dzięki Państwa hojności mogliśmy wesprzeć Fundację Śląskiego Hospicjum dla Dzieci Świetlikowo. Wszystkim klientom księgarni bardzo dziękujemy.
( księgarnia serwisu )
Dwa powiązane pytania, o których pewnie nie wiesz
Popularne pytania
Jak jest po czesku “zupa”?
Czy ustawy rasowe w III Rzeszy miały swój odpowiednik w bolszewickiej Rosji?
Jak szybko może lecieć kopnięta piłka nożna?
Ile czasu trzeba by potrząsać termosem, żeby zagotować w nim wodę?
Polki za granicą najczęściej wychodzą za mąż za mężczyzn jakiej narodowości?
Co bardziej uzależnia papierosy czy Facebook?
Jaki język jest używany przez największą liczbę ludzi na świecie?
Który film był najczęściej piracony w 2015 roku?
Jaki odsetek terrorystów posiada wyższe wykształcenie?
Co bardziej uzależnia: alkohol czy Facebook?
Czym się zajmuje "hacker"?
Co to jest?
Które indiańskie plemię budowało nowojorskie wieżowce?
Jak działa paralizator?