logo

zdrowie-medycynaDlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Smażenie obniża zawartość kwasów omega3.
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Smażenie prowadzi przede wszystkim do strat w zawartości kwasów omega3 (utleniają się), wprowadza natomiast do ryby węglowodany i ...
Wystarczy kupić jedną z naszych ( książek ), aby czytać wszystko bez ograniczeń przez cały rok.
Popularne pytania
Które zwierzęta, poza krowami, dostarczają ludziom najwięcej mleka?
Czy herbata ma wpływ na postrzeganie innej osoby?
Ile lat ma najstarszy koń świata?
Czy całując się z kimś przeziębionym można się zarazić?
Jak powinno się napisać poprawnie: "meczy" czy "meczów"?
Ile jabłek powinno się jeść dziennie?
Co koledzy z zespołu zrobili z prochami 2Paca?
Po jakiej części ciała, oprócz twarzy, szympansy rozpoznają swoich pobratymców?
Skąd pochodzi nazwa Osram?
Jakie były dalsze losy odpowiedzialnego za rzeź Woli generała porucznika SS Heinza Reinefartha?
Co z tego wyjdzie?
Jak szybko alkohol uderza do głowy?
Kto oprócz Polaków bił się z bolszewikami pod W-wą w 1920 roku?
Ile w sumie kosztują związki chemiczne, z których zbudowane jest ciało człowieka?