logo
zdrowie-medycyna

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Smażenie obniża zawartość kwasów omega3.
Fragment rozbudowanej odpowiedzi: Smażenie prowadzi przede wszystkim do strat w zawartości kwasów omega3 (utleniają się), wprowadza natomiast do ryby węglowodany i tłuszcze ...
Aby otrzymać dostęp do rozbudowanych odpowiedzi wystarczy kupić dowolną naszą książkę. Każdy zakup książki to pomoc. Dzięki Państwa hojności mogliśmy wesprzeć Fundację Śląskiego Hospicjum dla Dzieci Świetlikowo. Wszystkim klientom księgarni bardzo dziękujemy.
( księgarnia serwisu )
Popularne pytania
Co to jest?
Dlaczego Francuzi tak cenili Dmowskiego?
Co to za fragment ciała?
Co skłoniło Rosjan do podpisania aktu o nieagresji z Polską w 1932 roku?
Ile wynosi rekord przebywania w "strefie śmierci" na szczycie Mount Everestu?
W jaki sposób Amerykanie chcieli wykorzystać nietoperze w wojnie z Japonią?
Czy najmniej zdrową kawą jest taka, która zawiera fusy?
Kto pije więcej alkoholu młodzi czy starsi?
Jakie śniadanie jest najlepsze na kaca?
Czy przyznanie czynnych praw wyborczych kobietom w Wielkiej Brytanii w 1928 roku było przypadkowe?
Ile razy na dobę muzułmanin modli się na stacji kosmicznej ISS?
Który car był seryjnym mordercą?
Czy jadąc pod wiatr spalamy więcej paliwa?
Ile człowiek produkuje śliny w ciągu doby ?