logo

porady-triki
Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?

Dlaczego ryb nie powinno się smażyć?
Smażenie prowadzi przede wszystkim do strat w zawartości kwasów omega3 (utleniają się), wprowadza natomiast do ryby węglowodany i tłuszcze wielonienasycone długołańcuchowe. Najlepiej wiec ryby piec, gotować, albo grillować.
Popularne pytania
Co zrobić, aby w domu mniej się kurzyło?
Jaki typ mężczyzn faworyzują kobiety w okresie owulacji?
Co w języku francuskich oznacza słowo "Carrefour"?
Ile litrów płynu może pomieścić prezerwatywa?
Które produkty ochładzają organizm?
Czy małpa może stać się znanym artystą?
Czy czytanie po ciemku psuje wzrok?
Ile w ciągu roku człowiek traci włosów?
Czy na Słońcu istnieją pory roku?
Co symbolizują kolorowe koła na fladze olimpijskiej?
Czy dźwięk lepiej rozchodzi się w betonie czy powietrzu?
Czy epidemie dżumy miały jakieś pozytywne strony?
Jak żaby piją wodę?
W którym samochodzie po raz pierwszy użyto poduszkę powietrzną?