logo
różności

Co sprawia, że niewielkie ości w rybie nie stanowią problemu podczas jedzenia?

Co sprawia, że niewielkie ości w rybie nie stanowią problemu podczas jedzenia?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Obróbka termiczna - smażenie, pieczenie sprawia, że małe ości ulegają degradacji.
Popularne pytania
Kiedy obchodzimy Dzień Pozytywnie Zakręconych?
Jak wielu ludzi żyjących na Ziemi nigdy nie widziało śniegu?
Ilu w Polsce żyje mężczyzn o imieniu Józef?
Czy gry logiczne usprawniają prace mózgu?
Kto jest na zdjęciu?
Jak jest po niemiecku “spie*dalaj”?
Co oznacza w internetowym slangu akronim AMF?
Ile ważył największy cukierek świata?
Czy siła mięśni spada z wiekiem?
Ile kosztuje największy samolot pasażerski świata Airbus A380?
Dlaczego biegaczom krwawią sutki?
Co jest na zdjęciu?
Jakiej komendy najłatwiej i najszybciej nauczyć psa?
W którym polskim mieście odnotowano najwyższą temperaturę?