logo

porady-trikiCo sprawia, że niewielkie ości w rybie nie stanowią problemu podczas jedzenia?

Co sprawia, że niewielkie ości w rybie nie stanowią problemu podczas jedzenia?

Serwis nie ma dotacji z Unii czy państwowych firm, są tylko 2 nieinwazyjne reklamy Googla, bardzo prosimy o wyłączenie adblocka

Obróbka termiczna - smażenie, pieczenie sprawia, że małe ości ulegają degradacji.
Popularne pytania
W którym województwie znajduje się miejscowość Jęczydół?
Dlaczego niektóre gatunki ptaków stukają w okno?
W którym państwie istnieje przymus pracy?
Jak w pierwszej polskiej encyklopedii (rok wydania 1745) opisany był koń?
Ile mamy czasu na reklamację wycieczki w biurze podróży?
Czy kura śpi na grzędzie?
Jaki był najniższy wynik w historii rozgrywek NBA?
Dlaczego Robert Lewandowski nie może zagrać w Athletic Bilbao?
Które państwo w Afryce posiada reprezentację hokeja na lodzie?
W którym roku w Polsce dokonano ostatniej publicznej egzekucji?
Czy dla mózgu ból fizyczny i ból psychiczny to to samo?
Dlaczego pies pochyla głowę, gdy coś przykuwa jego uwagę?
Dlaczego w żegludze morskiej odległości podaje się w milach, a nie w kilometrach?
Które części w telefonie są najdroższe?